söndag 18 april 2010

Fisk fillidill

Fiskdax, enligt receptet skull vi panera och steka hokifiléer. Här gick jag bet, vi köpte ett paket hokifilé, men när det var tinat gick det inte att dela upp dem i fina filéer. Vad gör man då? Ja jag vet vad jag gjorde i alla fall och det var att göra kuber som jag sedan panerade och stekte. Kanske inte ser lika flott ut men det smakar ju lika så vad spelar det för roll. Vi passade också på att njuta av lite vitt vin till maten.

Betyg: ****

Omdöme: Det här var inte alls svårt att göra, enda som var lite krångligt var ju fisken och det var ju inte receptets fel utan snarare fiskens eget . Till fisken var det rotsaker i ugn, det är ju både bekvämt och väldigt gott. För att piffa upp det hela behövdes dock något till och det är här fillidill kommer in, till den här anrättning var det nämligen föreslaget att man skulle göra dillpesto. Det låter kanske superduper komplicerat (det impade i alla fall på jobbarkompisarna idag), men det var allt annat än just det. Tjoffa ner allt i mixern och mixa för glatta livet och voilá så har man en god liten grön pesto som passar perfekt till firren.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar