Fiskdax, enligt receptet skull vi
panera och steka
hokifiléer. Här gick jag bet, vi köpte ett paket
hokifilé, men när det var tinat gick det inte att dela upp dem i fina filéer. Vad gör man då? Ja jag vet vad jag gjorde i alla fall och det var att göra kuber som jag sedan
panerade och stekte. Kanske inte ser lika flott ut men det smakar ju lika så vad spelar det för roll. Vi passade också på att njuta av lite vitt vin till maten.
Betyg: ****

Omdöme: Det här var inte alls svårt att göra, enda som var lite krångligt var ju fisken och det var ju inte receptets fel utan snarare fiskens eget . Till fisken var det rotsaker i ugn, det är ju både bekvämt och väldigt gott. För att
piffa upp det hela behövdes dock något till och det är här
fillidill kommer in, till den här anrättning var det nämligen föreslaget att man skulle göra
dillpesto. Det låter kanske
superduper komplicerat (det
impade i alla fall på jobbarkompisarna idag), men det var allt annat än just det.
Tjoffa ner allt i
mixern och
mixa för glatta livet och
voilá så har man en god liten grön
pesto som passar perfekt till
firren.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar