söndag 4 april 2010


Påskafton som började med besök hos fotografen för att hämta bilder på dottern, sedan var det race hem för att hinna laga pizza innan jag skulle åka till jobbet. Alltså ingen påskmat för min del i år. På menyn stod familjen Rosvalls pizza, men halvvägs till stan kom vi på att vi glömt kolla vad som skulle vara på. Därför bestämde vi oss för att det fick bli familjen Renströms pizza istället. Hur gör man sådan då? Jo man följer ett vanligt recept för pizzadeg sen tar man vad man kom på när man stod i mataffären. Den här gången blev det passerade tomater med finhackad vitlök och basilika i. På det lade vi zuccini, lök, salami och parmesanost. Zuccinin stekte vi lite innan vi la på den.

Betyg: ****

Omdöme: Glöm pizzerian om du inte har ovanligt lite med tid (men räkna med den tid det tar att ringa och beställa, vänta, hämta och ta hem pizzan sen inser du att du inte sparat mycket tid). Här har du pizza för läckergommar och det är billigare, godare och nyttigare än den du köper på närmsta pizzeria.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar