torsdag 4 mars 2010

Grillad kyckling med Tsatsiki

Innan jag skyndade iväg till jobbet för ett kvällspass så lagade maken och jag grillad kyckling och gjorde tsatsiki. Det svåraste med den grillade kycklingen var än en gång när det kommer till kyckling i bitar, att dela på kycklingskrället. Men maken lyckades tillslut, nån gång framöver kanske vi till och med blir proffs på detta vem vet.

Till syster... jo vi åt avocado och tomat till också, men jag fotade innan jag la upp det på tallriken.

Betyg: ***

Omdöme: OM det finns färsk kyckling i bitar att köpa i butikerna så kommer betyget öka, men eftersom att vi båda tycker det är meckigt att dela färsk kyckling så sänker det betyget lite. Det vi saknade i kokboken var instruktioner för HUR man grillar kyckling, dvs ugnstemperatur och tid i ugnen. Marinaden är grymt god dock vilket gör kycklingen perfa, och tsatsiki är ju väldigt gott.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar