söndag 21 mars 2010

Mackans egna hopkok

Nynnade glatt på en välkänd reklamjingel på väg hem från bussen. Skönt med helg, och en ledig sådan. Mycket som skulle göras i helgen. Lite nytta, lite nöje i en lagom mix. Eftersom att det stod biff med pommes och bea på menyn rotade maken fram lite kyckling ur frysen och voila helt plötsligt hade han trollat ihop en kycklinggryta och klyftpotatis. Receptet på kycklinggrytan låg visst gömt någonstans i nån vrå av han hjärna för det har han kokat ihop helt själv. Kan säga att det har hänt mycket på den fronten sen vi flyttade ihop. Detta var riktigt gott och helt hemlagat av mannen som en gång i tiden försökte med att krydda pastavattnet med curry för att se hur det skulle bli (och nej det var inte gott). Jag fick vara med och tycka till så jag röstade för krossade tomater istället för creme fraich som bas i såsen.

Betyg: ***

Omdöme: Man tager vad man haver sa Kajsa Warg (eller egentligen sa hon ju inte det). Det är just precis det maken gjorde och det blev gott, var ganska billigt och gick relativt fort. Enda nackdelen var att det var klyftpotatis och det är ju en sån sak som man oftast äter mer än man bör av, tur i oturen då att maken inte gjort så mycket. Fredagsmysigt blev det i alla fall.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar