torsdag 28 januari 2010

Fisk i äggsås

Igår (orkade inte blogga då) var det fisk och äggsås, den här veckan börjar bli en riktig husmansveckan, först isterband och nu fisk i äggsås. Det fanns tre äggsås recept i boken, maken fick välja ett av dem, dock hintade jag om att han skulle skippa det med pepparrot i eftersom jag fått eksem tidigare när jag ätit det, fast det är ju gott. Jag la en varsin tomat på tallriken då det visade sig att maken inte fixat några grönsaker, alltid bättre än ingenting.

Betyg: ***

Omdöme: En trogen klassiker men i lite ny förpackning. I det här receptet tipsade dom om att ha i rödvinsvinäger i kokvattnet, vilket toppentips! Fisken blev väldigt fast och fin och smakade väldigt gott. Tyvärr var såsen inte lika god, fast det hade nog inte någonting med kokboken att göra utan snarare att maken kanske hade i lite väl mycket mjöl och kokade den lite för kort tid för såsen smakade väldigt mycket mjöl. Det var också väldigt mycket sås i relation till fisken så den skulle man nog kunna minska receptet på utan några som helst större problem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar