Betyg kyckling: ****
Omdöme: Kycklingen var rätt så enkel att göra, massor av citron och lök, lägg till lite vitlök, tomater och vin så är du redo. Maten lagade sig som det mesta i kokboken till stor del själv. Det smakade bra möjligen lite väl mycket citronsaft och sen tror jag att vi hade i nån örtkrydda som inte riktigt gjorde sig i denna rätt men jag vet inte vilken av alla kryddor det kan ha varit, nästa gång får vi helt enkelt köpa herbe de provance och se om det blir bättre.
Omdöme: Detta var lite klurigt, det stod inte om jag skulle skala päronen eller ej, jag visste dock att det fanns en bild på inlagda päron i boken och utifrån det kom jag fram till att dom skulle skalas. Jag valde också att dela och kärna ur päronen. Jag tror att päronen som är kvar kommer vara godare än dom vi åt idag då det hinner stå och gotta sig ordentligt i lagen. Sen kan jag tipsa om att lägga t.ex. plastfolie över ingefäran när du ska krossa den så slipper du torka ingefärsslamsor från dina köksluckor om du försöker dig på att laga detta någon gång, jag var inte så smart så mitt kök behöver numer städas (jag orkade inte igår).
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar